over mij - Fotografie Barelds

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

over mij

Ik ben Wim Barelds en samen met mijn vrouw genieten wij van onze twee stoere jongens.

Deze twee jongens zijn voor mij de reden geweest om te beginnen met fotografie. Ik wilde graag ieder moment van hun leven vastleggen.
Ik kocht toen mijn eerste analoge compactcamera. Plus minus 10 jaar geleden ben ik begonnen met een cursus fotografie voor beginners aan het centrum van de kunsten te Roermond. Dit gaf mij zoveel inspiratie dat ik nog twee jaar ben door gegaan met de vervolgcursussen. In diezelfde periode forografeerde ik ook een aantal keren in opdracht van bedrijven en heb af en toe een portretserie gemaakt voor bekende en familie. Tevens heb ik wel eens communnie foto's gemaakt en een enkele bruidsreportage.
Nu jaren later wil ik mijn hobby weer actief oppakken en ben daarom fotografie Barelds gestart, fotografie met een passie. Fotografie Barelds is er voor iedereen.

Als U toe bent aan professionele foto's met een eigen karakter dan bent U bij fotografie Barelds aan het goede adres.

Heeft U intresse in een fotoshoot, is uw bedrijf toe aan een frisse look of wilt U uw  producten opnieuw laten fotograferen, neem dan vrijblijvend contact met mij op om samen U wensen te bespreken of een vervolgafspraak te maken. Tijdens één van deze momenten zal Ik U dan een duidelijk en helder prijsvoorstel doen. U kunt ook onderstaand formulier invullen dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met U op.

Ik hoop U snel te zien.

Met vriendelijke groet

Wim barelds
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu